Arrangementer
Matopplevelser
Folket bak maten
Prosjektet
Vil du bli med?
EN
ERG-sertifisert. Dalpro, Marianne Farstad og Sandra Bergsnev
Foto: Geir Hageskal.
Vertskap og produsent
Fornavn
Etternavn
Brukernavn
E-post
Passord
Bekreft Passord
Du må hake av alle kriterier for å bli sertifisert. Å være vertskap og produsent medfører at du må:
Promotere ERG på egne nettsider, i utsalg og liknende.
Produksjon og/eller foredling av råvarer og/eller produkt må bygge på lokale råvarer, matspesialiteter, mattradisjoner eller lokal identitet.
Sørge for oppdatert kunnskap om Trøndelag og matregionen hos ansatte i egen bedrift.
Minimum 30% av det som serveres av mat og drikke skal være foredlet eller produsert lokalt i Trøndelag¹.
Ha en egen ERG-rett på menyen som er basert på lokale råvarer gjennom året.
Månedlig synlighet i sosiale medier (Facebook, Instagram, eller liknende).
¹ 30% av det som er på tilgjengelig menyer skal være foredlet eller produsert lokalt i Trøndelag, eller hver tredje rett på menyen skal være tilberedet med produsert eller foredlet mat fra Trøndelag.
Navn på din bedrift
Hvilken kommune ligger din bedrift i?
Nettside
Facebook
Instagram
Jeg/vi godkjenner betingelsene for å delta i ERG-sertifiseringen.
Only fill in if you are not human
Logg inn