Arrangementer
Matopplevelser
Folket bak maten
Prosjektet
Vil du bli med?
EN
ERG-sertifisert. Elvekanten Ysteri, Carlos Helguera
Foto: Geir Hageskal.
Produsent
Fornavn
Etternavn
Brukernavn
E-post
Passord
Bekreft Passord
Du må hake av alle kriterier for å bli sertifisert. Å være produsent medfører at du må:
Vise fram og promotere vårt arbeid med matregionen på egne nettsider, i utsalg og liknende.
Produksjon og/eller foredling av råvarer og/eller produkt må bygge på lokale råvarer, matspesialiteter, mattradisjoner eller lokal identitet.
Sørge for oppdatert kunnskap om Trøndelag og matregionen hos ansatte i egen bedrift.
Bidra til månedlig synlighet i sosiale medier (Facebook, Instagram, eller liknende).
Navn på din bedrift
Hvilken kommune ligger din bedrift i?
Nettside
Facebook
Instagram
Jeg/vi godkjenner betingelsene for å delta i ERG-sertifiseringen.
Only fill in if you are not human
Logg inn