Arrangementer
Matopplevelser
Folket bak maten
Prosjektet
Vil du bli med?
EN
ERG-sertfisert. Smak og Behag Oppdal. Hanne Munkvold
Foto: Geir Hageskal
Vertskap
Fornavn
Etternavn
Brukernavn
E-post
Passord
Bekreft Passord
Du må hake av alle kriterier for å bli sertifisert. Å være vertskap medfører at du må:
Promotere ERG på egne nettsider og på menyer.
Passe på at personalet vet hvorfor vi er en europeisk matregion.
Minimum 30% av det som serveres av mat og drikke må være foredlet eller produsert lokalt i Trøndelag¹.
Ha en egen ERG-rett på menyen som er basert på lokale råvarer gjennom året.
Månedlig synlighet i sosiale medier (Facebook, Instagram, eller liknende).
¹ 30% av det som er på tilgjengelig menyer skal være foredlet eller produsert lokalt i Trøndelag, eller hver tredje rett på menyen skal være tilberedet med produsert eller foredlet mat fra Trøndelag.
Navn på din bedrift
Hvilken kommune ligger din bedrift i?
Nettside
Facebook
Instagram
Jeg/vi godkjenner betingelsene for å delta i ERG-sertifiseringen.
Only fill in if you are not human
Logg inn