Vinn gourmetmiddag med stjernekokker

Foto: Pexels

Stjernekokkene Henrik Falkensten og Espen Laumann kan komme til ditt kjøkken og lage en femretters middag for inntil 10 av dine gjester. Dette blir en matopplevelse du sent vil glemme.

I mange år har små og store produsenter og foredlere i fylket jobbet systematisk med å bygge en sterk matregion i Trøndelag. En solid base gode råvarer, dyktige fagfolk og kokker, Michelin-restauranter, og et miljø for forskning og utvikling i verdensklasse gjør regionen unik. Derfor er Trøndelag, som første region i landet, utpekt til European Region of Gastronomy i 2022.

Henrik Falkensten og Espen Laumann er prisvinnende kokker ved Britannia hotell i Trondheim.
Henrik Falkensten og Espen Laumann er prisvinnende kokker ved Britannia hotell i Trondheim.

Vi skal feire dette året sammen med trøndere og besøkende. I samarbeid med Danske Bank tilbyr vi nå en unik drømmemiddag hvor to stjernekokker kommer hjem til deg og lager et festmåltid av trønderske råvarer til deg og dine gjester.

Henrik Falkensten er sous chef i Speilsalen på Britannia og vinner av kokke-OL i 2020.

Henrik Falkensten portrett

Espen Laumann er kokkelærling i Speilsalen på Britannia og i november 2021 vant han den europeiske kokkekonkurransen European Young Chef Award.

Espen Laumann portrett

Henrik og Espen tar med seg kortreiste og bærekraftige råvarer av høy kvalitet, og serverer en bedre middag hjemme hos en heldig vinner.

Hvem kan delta?

  • Du må bo i Trondheim eller nærliggende kommuner i Trondheimsregionen
  • Du må være mellom 20-35 år
  • Du må fylle ut skjemaet under
  • Siste frist for deltagelse i konkurransen er 10. mars klokka 10.00
  • En jury velger en vinner basert på innsendte bidrag

 

Middagen avholdes hjemme hos den heldige vinneren søndag 20. mars.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å fylle ut skjemaet under.

Delta i konkurransen

ERG og Danske Bank